Vendégtájékoztató / Házirend
Az apartman vendégei kötelesek betartani és elfogadni a Házirendet és az emberi együttélés, a kulturált viselkedés szabályait.

1.WIFI jelszó az internet eléréshez: 20Lavender17

2.Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, szép kártya (MKB, OTP, K&H), előre utalás. Elfogadott pénznemek: Forint (HUF) és Euró. (€) Euróban történő fizetés esetén az MNB adott napi hivatalos középárfolyama a mérvadó.

3. Kérjük, hogy a szállás díját lehetőség szerint érkezéskor rendezzék.

4. A szálláshelyre való bejelentkezéshez érvényes személyi igazolvány vagy útlevél szükséges.

5. A szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll vendégeink rendelkezésére. Ettől eltérő lehetőségek a szállásadóval történő előzetes egyeztetés alapján rugalmasan kivitelezhetők.

6. A szálláshely végleges elhagyásakor/hazautazáskor a kártyákat (kulcsokat) le kell adni, a szállásadó részére. Ennek időpontjáról kérjük előre tájékoztassa a szállásadót!

7. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.

8. Az apartman elhagyásakor az átvett TV kapcsolót vissza kell adni. Az apartman elhagyásakor az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni.

9. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. A szállásadó előzetes hozzájárulásával 6 éven aluli gyermek részére nem kötelező (pót)ágy díjat fizetni. Ebben az esetben a gyermek részére sem ágy, sem ágynemű nem jár.

10. Gyermekbarát berendezést igény esetén, előzetes bejelentést követően díjmentesen biztosítunk csecsemők, kisgyermekek részére: kiságy, utazóágy, fürdetőkád, etetőszék

11. Igény esetén vasalódeszka, vasaló, varrókészlet, cipőápoló eszközök, esernyők térítésmentesen igényelhetők az itt tartózkodás ideje alatt

12. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.
13. A vendégeink látogatót nappal (8 és 21 óra között) a szállásadóval történő előzetes egyeztetést követően fogadhatnak.
14. Háziállatokat nem tudunk fogadni, az elszállásolásuk nem engedélyezett!
15. Az átadott kártyák (kulcsok) esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
16. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
17. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
18. A házirend megsértése kitiltást, illetőleg tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.
19. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
20. Az apartmanok berendezését a házból kivinni tilos. Érkezéskor és induláskor az apartmanokat megtekintjük. Az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen rendezzük.
21. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
22. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat, egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törölközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, köztes takarítást, valamint a végső takarítást.
23. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.
24. A földszinti folyosón lévő szekrényben kisebb elsősegély-csomag található. Nagyobb baj esetén hívja a 104-es vagy a 112-es segélyhívó számot!
25. Tűz esetén a lépcsőházban talál poroltó készüléket, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat a 105-ös számon, majd azt követően a szállásadót!
26. Az apartmanban dohányozni szigorúan tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!
27. Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg. Ottlétük alatt maguknak kell takarítani, tisztán tartani!
28. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges. Amennyiben az megtelne, az utcán lévő kukában helyezzék el a zsákokat! Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található!
29. Étkezés: Az apartmanok jól felszerelt konyhával rendelkeznek. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!
30. Parkolás: Parkolni a zárt udvaron díjmentesen lehet! A kapubejáratot kérjük minden esetben hagyja szabadon!

31. További szolgáltatások:

- vendégeink részére díjmentes kerékpárbérlési lehetőséget biztosítunk, kerékpáros

  tájékoztató anyagot, térképet kínálunk

- szálláshelyünk kerékpárosbarát szálláshely

- grillezési lehetőség az udvaron

- előzetes egyeztetést követően transzferszolgáltatás a vasút –illetve busz pályaudvarokról

- mosodai szolgáltatás, mosógép használata igény esetén az apartmanházban

- igény esetén napi takarítás kérhető felár ellenében

- 24 órás telefonos elérhetőség

 

 

 

 

 

 

Köszönjük a figyelmet és a megértést!

 

Levendula Apartmanház

9600 Sárvár Medgyessy Ferenc utca 10.

www.levendulasarvar.hu

info@levendulasarvar.hu

+36203114411