Házirend
Az apartman vendégei kötelesek betartani és elfogadni a Házirendet és az emberi együttélés, a kulturált viselkedés szabályait.
1. Fizetési lehetőségek: készpénz, bankkártya, szép kártya, utalás. Elfogadott pénznemek: Forint (Ft) és Euró. (€)
2. A szálláshely az érkezés napján 14 órától, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll a rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.
3. A szálláshely végleges elhagyásakor a kártyát (kulcsot) le kell adni, a szállásadó részére Ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!
4. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.
5. Az apartman elhagyásakor az átvett TV kapcsolót vissza kell adni. Az apartman elhagyásakor az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni.
6. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. A szállásadó előzetes hozzájárulásával 6 éven aluli gyermek részére nem kötelező (pót)ágy árat fizetni. Ebben az esetben a gyermek részére sem ágy, sem ágynemű nem jár. Csecsemő részére utazó ágyat vagy kiságyat előzetes bejelentésre tudunk biztosítani.
7. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.
8. A vendégeink látogatót nappal (8 és 21 óra között) a szállásadóval előzetes egyeztetéssel fogadhatnak.
9. Háziállatot tilos az apartmanba bevinni!
10. Az átadott kártyák (kulcsok) esetleges elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
11. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
12. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
13. A házirend megsértése kitiltást, illetőleg tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.
14. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
15. Az apartmanok berendezését a házból kivinni tilos. Az érkezéskor és induláskor az apartmanokat megtekintjük. Az esetleges károk okozása esetén, a károkat a vendéggel a helyszínen rendezzük.
16. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
17. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törülközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.
18. Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.
19. A konyhaszekrényben kisebb elsősegély-csomagot talál. Nagyobb baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!
20. Tűz esetén a lépcsőházban talál poroltó készüléket, azonnal kezdje a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!
21. Az apartmanban dohányozni szigorúan tilos! A dohányzás az udvaron a kijelölt helyen történhet!
22. Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg ottlétük alatt maguknak kell takarítani!
23. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehet. Amennyiben azok megtelnek az utcán lévő kukában helyezzék el azokat! Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található!
24. Étkezés Az apartman jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyelni! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be!
25. Parkolás Parkolni a zárt udvaron díjmentesen lehet! A kapu bejáratot hagyja szabadon minden esetben!