Kifogástalan szálláshely
Csendes helyen lévő, ízléses, modern, minden szempontból kifogástalan szálláshely! Apartmanból nehéz ennél jobbat elképzelni. | Stylish, modern accommodation which is impeccable in every aspect, in a quiet location. It is hard to imagine an apartment better than this.
Mattburger Zsolt
Modern szállás
Nagyon szép és modern szállás, csendes környék. Gratulálunk a tulajdonosnak az apartmanhoz!
Mihó János
Ossza meg véleményét
Írjon nekünk!
Bármelyik tengerparton megállná a helyét.
Csendes helyen, csodaszép környezetben van az apartmanház. Bármelyik tengerparton megállná a helyét. Tiszta, rendezett, jól felszerelt szállást biztosítottak. A ház különlegessége valóban a rengeteg virágzó levendula és a kézműves levendula-termékek, melyek az apartman egészében fellelhetőek. Többször voltunk már Sárváron, de ilyen kellemes élményünk még nem volt. A tulajdonos kedvesen fogadott, gyorsan, praktikusan látott el információkkal. Különleges élmény volt a szomszéd faluban Sitkén, a Disznó Bisztróban Vidék Ízeként a "kis adag" bécsi szelet. A vendéglátás, gondoskodás Párizs Tibor részéről igazán jól esett, ezúton is köszönjük! Ajánljuk mindenkinek ezt a szálláshelyet, még annak is, aki nem szereti a levendulát.
Diósi Zsuzsa
Modern gyöngyszem
Nemcsak modern és új, de minden részében a jó izlést és a harmóniát sugallja, ami csak segíti a pihenést. Gratulálunk és sok sikert kívánunk az apartman csapatának. Vigyázzanak erre a gyöngyszemre! A sitkei Disznó Bisztró-s látogatás fantasztikus volt, nagyszerűen illik a képbe:-) Remélem hamarosan újra találkozunk!
Gerendiné Tóth Gabriella
Tökéletes szállás
Minden igényünket kielégítő tökéletes szállás, gyönyörű parkosított udvar, a mediterrán hangulatú kerti sarok pedig tökéletes volt egy szülinapi parti megtartására ( persze csak kulturáltan a többieket nem zavarva) 10 napot töltöttünk itt három gyerekkel. A házigazda mindenben segítségünkre volt (kiságy,etetőszék, fürdőkád még elektromos fűtőtestet is hoztak mert az első napon kicsit hűvösebb volt). Mindenkinek csak ajánlani tudom jól felszerelt igényesen berendezett apartman saját parkolóval.
Kiss Zoltán
Első osztály
Első osztályú, kifogástalan, szuper szállás! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Berzai Kata